Kritisk sygdom forsikring og livsforsikring dækker bedre og værre.

Der er tre hovedtyper af forsikringsdækning du kan købe til at beskytte dig selv og din familie: livsforsikring, privat sygeforsikring og kritisk sygdom forsikring. Hvis du ønsker din finansielle sundhed at være helt bionic så kunne du vælge alle tre typer af forsikringer, men hvis din familie finanser er mere begrænset, kan det være bedre at forsikre dig selv med kritisk sygdom forsikring og livsforsikring. Kritisk sygdom forsikring bør ikke forveksles med privat sygeforsikring eller endda indkomst protection insurance, og det er vigtigt, at du gør en fuld vurdering af dine behov, før du forfølge de forskellige forsikringsmuligheder.
Formålet med kritisk sygdom dækning (CIC) er at udfylde et hul, der er tilbage af traditionelle livsforsikringer, som kun giver en udbetaling på død af forsikringstageren. CIC giver et skattefrit engangsbeløb efter diagnosticering af en af en række livstruende sygdomme eller visse typer af kirurgi. Slags situationer, normalt omfatter diagnosticering af kræft, en streg, et hjerteanfald, tab af en legemsdel og mange andre alvorlige handicap.
Kritisk sygdom forsikring politikker er typisk sælges for at dække afdrag og sælges ofte sammen med en livsforsikring pakke til at sikre, at låntageren kan tilbagebetale lånet under alle omstændigheder. Det er værd at bemærke, at hvis en kombineret livsforsikring og kritisk sygdom dækning pakke er taget ud, så det ville ikke være usædvanligt for et forsikringsselskab til at betale for hver af begivenhederne. Derfor hvis forsikringstageren lider en kritisk sygdom og derefter dør på et senere tidspunkt, vil der kun være én løn-out-for den oprindelige sygdom. Det er afgørende, når du tager en politik, er du sikker på, at det dækker alle dine behov og dine familiemedlemmer. Ikke estimere hvor meget dækning, kan du faktisk har brug for. Du vil desuden nødt til at overveje den periode, som kritisk sygdom dækning, som et bestemt antal år til at dække pant eller ingen faste frist på alle, så du kan opretholde politikken, så længe du har brug for det.
Den kritiske sygdom forsikringsmarked er kommet under stigende pres i de seneste år, efterhånden som antallet af fordringer er steget, overlevelsesrater øget og medicinske videnskab har gjort det langt lettere at afsløre alvorlige tilstande langt tidligere. Disse faktorer har bedt om nogle alvorlige spørgsmål om levedygtighed for kritisk sygdom dækning, især garanteret produkter.
For fleste mennesker, den vigtigste fordel ved kritisk sygdom forsikring er at beskytte deres realkreditlån og de fleste pant beskyttelsespolitikker tillader dig at inkludere livsforsikring og kritisk sygdom dækning. Hvis du allerede har livsforsikring på plads, kan du købe en yderligere, separate kritisk sygdom forsikring.
Ressourcer:
Sammenslutningen af britiske forsikringsselskaber
Forbrugeren Forsikring sammenligning forskning
Forsikring Guide
Ansvarsfraskrivelse:
Jeg er ikke en økonomisk ekspert. Læs min artikel, men gøre din egen forskning. Ingen retssager her venligst.