Firma profil

SeaFishingBaits Denmark er et enmandsfirma, ejet og administreret af undertegnede,  Leonard Muys.

Jeg har tidligere været sportsfiskerjournalist i Belgien og Holland, samt arbejdet som  fiskeguide på Langeland i 18 år, for både danske og udenlandske sportsfiskere.

Mit grundlag for at starte denne webshop tog sin begyndelse, da jeg startede med at  fiske fra forskellige strandstrækninger rundt omkring i Danmark, efter blandede flad- fiskearter. Mit hemmelige våben til dette fiskeri er en fladfiske-spoon, og andre mede- fiskere, som har fulgt mig på mine ture, har aldrig set noget lignende før:  -Fladfiske-spoon'en er unik, og føres ikke af andre forhandlere i Danmark!  Efter således at have observeret mine fangster med denne 'Spoon', blev de hurtigt over- bevist om effektiviteten, og jeg begyndte at få forespørgsler på den,-også fra andre medefiskere, og tilfældigt forbipasserende lystfiskere.

Jeg solgte hurtigt ud af mit lager af dem, og efter kort tid selv de gamle, brugte fladfiske-spoons, som jeg havde liggende! Jeg var derfor nødt til at anskaffe mig nye i Holland, og derfra lå beslutningen om at importere dem lige for.

Alle mine varer her på sitet er fra førende producenter og derfor topkvalitet. Jeg sælger ikke noget, som jeg ikke selv ville benytte og kan stå inde for, og i fremtiden vil der komme mange flere unikke varer blandt de ting som jeg tilbyder på sitet.


I den forbindelse vil SeaFishingBaits.dk gerne starte med at introducere nogle nye produkter  på det danske marked,-udover Fladfiskespoon'en, nemlig BAIT MAGNET og SUPER BURLEY.

BAIT MAGNET er et flydende lokkemiddel, der lavet af biologiske produkter og er miljøvenligt. Ingredienserne er rå sardinolie, tilsat aktive feromoner samt 5 hemmelige tilsætningsstoffer.

SUPER BURLEY er et rubby-dubby produkt i pulverform, med udgangspunkt i de samme ingredienser som man finder i Bait Magnet, herunder også de aktive feromoner, samt de af producenten hemmeligholdte ingredienser.

Begge produkter er produceret i Holland, og er gennemtestet i både Danmark, Norge, Holland  og Belgien. Begge produkter er lokkemidler til fisk, og er med deres lette tilgang til brugen effektive til både fiskeri fra stranden og fra båd. De kan desuden benyttes i forbindelse med anvendelsen af 'Feeders'.
Derudover kan produkterne anvendes i både ferskvand efter arter som gedde, sandart og aborrer, samt i saltvand efter arter som torsk, lubbe, sej, lange, makrel, hornfisk, havbars, pighaj og havkat. De har desuden vist sig særligt effektive efter alle fladfiskearter, og udkonkurrerer GULP's og andres producenters tilsvarende produkter uden problemer.

Knæk og Bræk!!!

Leonard Muys.

Topsælgere
 1. Fladfiske spoon's 44 gram's
 2. Line Stoppers
 3. Delta Tackle
 4. Hovedline & 2 Skelterbooms + Fluor perle
 5. Knivmuslinger 1 kg
 6. Bait Magnet
 7. Fjæssing Afkrog tang
 8. proppel 25 mm
 9. Superburley
 10. SkelterBooms
Fjæssing Afkrog tang

Fjæssing Afkrog tang

100,00
( 80,00 )
ekskl. levering
Anmeldelser
Fladfiske spoon's 44 gram's
Fladfiske spoon's 44 gram's

Hej Leonard Muys En lille fiskehilsen her fra det Vestjydsk... læs mere...

5 af 5 Stjerner!

Din indkøbskurv er tom!

Kundelogin
Opret konto
Nyhedsbrev

Nyeste Fladfiskegrej  og gode tilbud  ... Tilmeld dig til vores Nyhedsbrev